Доставка и плащане

ДОСТАВКА

1. ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧАНИТЕ ПРОДУКТИ

  • Поръчки, направени до 16:00 часа в дните понеделник-петък, се изпращат на същия ден и се получават от Клиента на следващия ден, освен в случаите, когато адресът за доставка е село със специален график на обслужване.
  • Поръчки, направени до 11:30 часа в събота, се изпращат на същия ден и се получават от Клиента в понеделник.
  • Поръчки, направени по време на официални празнични и почивни дни, се изпращат в първия следващ работен ден за куриерските компании.

2. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна е доставката на дрехи, обувки и аксесоари на обща стойност над 159.00 лв. до офис на Спиди на територията на цялата страната, с изключение на град Плевен. Клиентите от град Плевен могат да получат пратката си от магазина ни на ул. "Цар Борис III" №5 или по куриер за тяхна сметка.

3. ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА

Услугата доставка до офис се извършва от куриерски фирми ECONT или SPEEDY до избран от Вас техен офис.

  • Стоките, изпратени до посочен от Вас офис на Еконт, се таксуват - 5.00 лв.
  • Стоките, изпратени до посочен от Вас офис на Спиди, се таксуват - 4.00 лв.

Таксата за наложения платеж се начислява допълнително, съответно за:

  • Еконт - 1.22%
  • Спиди - 0.6% от стойността на НП, но не по-малко от 0.60 лв.
4. ДОСТАВКА ДО АДРЕС

Доставка до адрес на Клиента, се извършва от куриерска фирма SPEEDY, освен ако изрично не е посочено друго от Клиента.

Куриерската услуга в този случай се таксува - 5.50 лв. Таксата за наложения платеж се начислява допълнително в размер на 0.6% от стойността на НП, но не по-малко от 0.60 лв.

5. ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ

Клиентът винаги получава опция за безплатен преглед и тест преди заплащане. 

При необходимост от връщане или замяна на стоката, разходите по куриерските услуги са за сметка на Клиента. За повече информация прочетете Условия за Връщане и Замяна на стока.


ПЛАЩАНЕ

1. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  • Плащане при доставка/Наложен платеж
- Когато поръчката е на стойност над 159.00 лв. и Клиентът е избрал доставка до офис на Спиди, се заплаща на куриера само сумата на продукта/наложения платеж

- Когато поръчката е на стойност под 159.00 лв. или Клиентът е избрал доставка до адрес/офис на Еконт, се заплаща на куриера сумата на продукта/наложения платеж, таксата за куриерска услуга и таксата за наложен платеж

  • PayPal

- Когато поръчката е на стойност над 159.00 лв., Клиентът е избрал доставка до офис на Спиди и е заплатил чрез PayPal, същият не дължи нищо при получаване на стоката

- Когато поръчката е на стойност под 159.00 лв. или Клиентът е избрал доставка до адрес/офис на Еконт и е заплатил стойността на продукта чрез PayPal, същият заплаща на куриера само стойността на куриерската услуга

  • Банков превод

Титуляр: "ЛОТОС СПОРТ" ЕООД

IBAN: BG71FINV91501016477950

Банка: "Първа инвестиционна банка" АД

Банков код/BIC/SWIFT: FINVBGSF

Основание: Плащане по поръчка (Посочете Вашият номер на поръчка или Вашите имена)

* Клиентът превежда сума равна на стойността на продукта/ите. Разходите по доставката, когато поръчката е под 159 лв., се заплащат на куриера. Когато поръчката е над 159 лв., доставката е безплатна до офис на Спиди.


"ЛОТОС СПОРТ" ЕООД не съхранява данни за сметките на своите Клиенти.


Всички цени, посочени на https://lotus-sport.bg/, са крайни с включен ДДС.


Възстановяване на суми по поръчки се извършва единствено по банков път по лична сметка на Клиента, която той е необходимо да изпрати на имейл info@lotus-sport.bg.