Маратонки NIKE WAFFLE

Филтри filteri

Mega Filter PRO

-9%
-10%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE WAFFLE ONE ESS PINK
-25%
-25%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE WAFFLE ONE ESS COCONUT/GOLD
-25%
-25%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE WAFFLE ONE LTR BLACK
-24%
-25%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE WAFFLE ONE BT PHANTOM/BLUE
-24%
-25%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE WAFFLE ONE BT SUM/VIOLET
-25%
-25%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE WAFFLE ONE BP PHANTOM/BLUE
-25%
-25%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE WAFFLE ONE BP SUM WHITE
-25%
-25%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE WAFFLE ONE BG WHITE

В Lotus Sport държим на прозрачността и честността в отношенията ни с потребителите. Затова нашият екип никога не си позволява да пристъпва границите на принципа, с който работим от самото зараждане на търговския бизнес – да предлагаме най-високото качество и да продаваме единствено 100% оригинални продукти на доказали се на световно ниво марки. Ние избираме с особено внимание производителите, чиито спортни обувки да ви предложим. И никога не забравяме големите лидери в сферата. Компании като Nike за нас са еталон за иновативни, първокласни и не на последно място атрактивни със своя дизайн продукти. В Lotus Sport винаги можете да очаквате перфектно подбрана колекция от маратонки на американската марка. 

Маратонки Nike Waffle – модерна категоричност с всяка следваща стъпка

Серията маратонки Nike Waffle съчетава едни от най-големите постижения на престижната компанията. Те впечатляват с надеждната си конструкция, комбинираща внимателно подбрани материи от най-висок клас, включително и рециклирани в духа на съвременното екологично чисто производство в модната ниша. Спортните обувки от тази линия впечатляват от пръв поглед с атрактивния си дизайн. Той представлява низ от класически елементи, Винтидж техники и страхотен модерен поглед към бъдещето, където може би ще ценим повече комфорта във всяка крачка, която правим. А удобството безспорно е основното преживяване, с което ни дарява движението с маратонки Nike Waffle. Специфичната форма на подметката придава устойчивост и гъвкавост. В допълнение, структурата на обувката придава невероятна стабилност за крака дори при най-рисковите движения. Всичко това оставя у потребителя уникално усещане за свобода и вяра в собствените си сили, в малките крачки, които прави към достигане на заветната цел, на крайната точка на неговия маршрут. 

Мъжки маратонки Nike Waffle – дизайн, който трудно ще бъде незабелязан 

Визията на мъжки маратонки Nike Waffle е оригинална препратка към някои от най-популярните линии на марката. Същевременно тя притежава свои собствени специфични черти, които придават завършеност на цялостния образ. В голяма част от моделите класическата за производителя дишаща мрежа влиза в органично единство с издръжливи солидни кожени и велурени материи. Серията мъжки маратонки Nike Waffle е еднакво подходяща и за младежите, и за по-солидните господа, търсещи комфортни обувки за спорт, разходки или ежедневието. Причината е, че в линията има както семпли минималистични дизайни с добре открояващи се все пак декоративни елементи, така и разчупени визуални концепции, съчетаващи земни и ярки цветове. В нашия онлайн магазин можете да намерите и двата типа визии, така характерни за първокласната серия мъжки маратонки Nike Waffle. 

Дамски маратонки Nike Waffle – отличен избор за всяка жена 

В търсене на удобното и практичното, рентабилното и атрактивното жените могат да открият в моделите на Nike Waffle 100% удовлетворение на техните специфични нужди. Тези спортни обувки са идеални за дамите, които обичат да експериментират с персоналния си стил на обличане, без да се вживяват в наложените модни правила и принципи. Същевременно, дамски маратонки Nike Waffle изцяло отговарят и на изискванията за удобство и комфорт. Ето защо жените ги избират не само за спорт, но и за забързаното си ежедневие. В никакъв случай не е трудно да съчетаете тези първокласни спортни обувки с всякакъв тип дрехи без значение от конкретния сезон или мястото, на което обичате да прекарвате свободното си време. Те са отлична опция за тренировка на открито, за фитнеса, за разходка сред природата, но дори и за уикенда, когато сте с децата или разпускате с приятели в градския парк. 

Маратонки Nike Waffle – цена, произход и качество 

Достъпната за повечето маратонки Nike Waffle цена е допълнителен фактор да изберете именно тях. Тя перфектно се балансира със страхотно качество, продължителна употреба и лесна поддръжка. Не случайно линията се смята за един от най-добрите избори за дългосрочна инвестиция в надеждна и практична екипировка за активния начин на живот на съвременния градски тип жена или мъж. На нашата страница ще откриете 100% оригинални маратонки Nike Waffle на чудесна цена. А ако редовно я посещавате, ще имате късмета и да участвате в някоя от сезонните ни промоционални кампании. Те могат да ви донесат допълнителна отстъпка от стандартната за маратонките Nike Waffle цена. 

Най-популярните маратонки Nike Waffle

През годините Nike Waffle бързо се позиционира като една от водещите линии спортни обувки от американския производител. С времето тя става любима на мнозина почитатели на марката, а и не само. Потребители, които досега не са носили нейните обувки, откриват в маратонки Nike Waffle страхотен баланс между цена, качество, визия и практична поддръжка. Някои от моделите дори се задържат на върха на класациите за най-предпочитани модели за фитнес, ежедневието или за конкретна спортна дисциплина. Така, като най-популярни маратонки Nike Waffle днес са се наложили и конкретни дизайни, които продължават да са търсени. Ако имате затруднения да изберете конкретен модел от тази иновативна серия, можете да изберете някой от топ потребителските търсения както онлайн, така и в оторизираните физически магазини. 

NIKE WAFFLE ONE BLACK

NIKE WAFFLE ONE BP SUM VIOLET

NIKE WAFFLE ONE BP PHANTOM/BLUE

NIKE WAFFLE ONE BT VIOLET

NIKE WAFFLE ONE SE PHANTOM/BLUE


Други популярни модни линии Nike