Маратонки NIKE AIR MAX 97

Филтри filteri

Mega Filter PRO

-15%
-15%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 97 ESS LT BONE/PHANTOM
-20%
-20%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 97 QS GS METALLIC GOLD
-20%
-20%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 97 NAVY
-25%
-25%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 97 LX CARGO KHAKI

Lotus Sport е отличен избор за всеки, който търси 100% оригинални спортни стоки. В нашия онлайн магазин никога не зареждане и не предлагаме реплики или имитации. Вместо това през годините поставяме акцент върху изключителната важност да се обуваме подобаващо и винаги с мисъл за своите стъпала, които ни отвеждат към всеки следващ спортен или житейски връх за покоряване. Ние сме отдадени на мисията да ви предложим достатъчно богато разнообразие от модели и дизайни спортни обувки, с които тренировките, разходките или обикновеното ходене придобият съвсем ново измерение, съчетано с комфорт и удобство. За целта работим с марки, чиято репутация в сектора е достатъчно висока, а потребителите им се доверяват през годините. Един от най-предпочитаните избори в тази насока е Nike – производител, който успешно включваме в нашата селекция от първокласни маратонки. 

Маратонки Nike Air Max 97 – повишете скоростта, но не за сметка на собствения си комфорт 

Маратонки Nike Air Max 97 представляват емблематична колекция на един от водещите и най-обичани производители на пазара. Те се появяват шеметно на пазара с уникална визия и изключителен набор от подобрение по отношение на стопирането на напрежението в ходилата. Специфичният дизайн е вдъхновен от японските влакове стрела, което навява на мисълта, че бързата скорост с тези спортни обувки вече няма да е проблем за вас нито в залата, нито във вашето ежедневие. Специализираната подметка внедрява класическата за Nike Air Max технология, която позволява по-висока степен на мекота и комфорт по време на всяка стъпка без това да е за сметка на продължителната експлоатация на обувките. Маратонки Nike Air Max 97 създават усещането, че бързината в движенията е не просто постижима, а зависи само и единствено от вашите лични желания, но не и от физическите ви възможности. 

Мъжки маратонки Nike Air Max 97 – първокласен комфорт, облечен в неповторима визия 

Мъжки маратонки Nike Air Max 97 е един от класическите избори за професионалните спортисти, но и за обикновените потребители, които търсят премиум качество на разумни цени. Тези спортни обувки съчетават в конструкцията си голям брой от първокласни материи, вплетени в съвършен дизайн със семпла визия. Съчетанията с тях са лесно изпълними, а с всеки изминал ден ще се влюбвате все по-силно в уникалното усещане за лекота на движенията, които ви носят. Селекцията от  мъжки маратонки Nike Air Max 97 предлага отлично разнообразие  от визии, цветове и акценти, сред които да изберете онези, които най-много отговарят на вашата същност и начин на живот. 

Дамски маратонки Nike Air Max 97 за категоричните и силни жени с афинитет към активния начин на живот 

Всяка дама заслужава поне един чифт удобни спортни обувки в своя гардероб. Ако все още го търсите, но постоянно удряте на камък, време е да разгледате селекцията от маратонки Nike Air Max 97. Някъде там сред свежите им цветове, необичайната конструкция и нетипичната визия ще откриете дизайна, който ще привлече погледа ви, а в последствие ще ви осигури нужната гъвкавост при всяка следваща направена стъпка. Тези спортни обувки са изключително адаптивни към стъпалото, осигурявайки му максимален комфорт и възможност да повишите спортните си постижения. Те са идеални за дамите, които тренират активно, но и за онези от тях, които държат по време на разходка да предложат максимално удобство на своите стъпала. Дамски маратонки Nike Air Max 97 не носят изящество или женствена визия, но за сметка на това могат да разчупят и най-скучната визия с лекота. Перфектно се съчетават както с летни, така и със зимни дрехи, а ако сте готови за импровизации от по-висока степен, не се колебайте да ги тествате и с любимата си спортна рокля или пола в тенис стил. 

Маратонки Nike Air Max 97 цена, която не трябва да пропускате 

Ако търсите на добра Nike Air Max 97 маратонки цена, попаднали сте на правилното място. Ние поддържаме относително ниски и разумни цени, без да правим никакви компромиси с качеството на стоките, които предлагаме, или с техния оригинален произход. Всички артикули, включително и предлаганите от нас Nike Air Max 97 обувки за мъже, жени и деца, са 100% автентични. Доказателство за това са наличните сертификати за качество и оригиналната опаковка, в която пристигат. За търсещите по-ниски цени Nike Air Max 97 маратонки  са част от спортните обувки, които нерядко пускаме с намаление или специална сезонна отстъпка. Следете за нашите регулярни промо кампании на сайта на Lotus Sport – вашият надежден партньор в избора на първокласни  спортни стоки от ново поколение. 

Най-популярните маратонки Nike Air Max 97

На нашата платформа ще откриете богато разнообразие от размери, цветове и визи на най-известните досега пускани в продажба Nike Air Max 97 маратонки. Същевременно, ние винаги се стремим да сме сред първите в България, които да предложат последните актуални модели от всяка известна серия спортни обувки на гиганта Nike. По всяко време при нас ще откриете всички топ предпочитани Nike Air Max 97 модели, включително:

NIKE AIR MAX 97 LX CARGO KHAKI

NIKE AIR MAX 97 PRM ROSE

NIKE AIR MAX 97 UL 17 SI ROSE

Други популярни модни линии Nike