Маратонки NIKE AIR VAPORMAX

Филтри filteri

Mega Filter PRO

-30%
-30%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR VAPORMAX 2021 FK BLACK
-30%
-30%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR VAPORMAX 2021 FK FR NN WHITE/ORANGE
-30%
-30%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR VAPORMAX 2021 FK NN PINK
-30%
-30%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR VAPORMAX 2021 FK WHITE/PLATINUM

Онлайн магазин Lotus Sport следи отблизо тенденциите на спортния пазар, за да предостави винаги навреме и в очакваното от аудиторията автентично качество последните модели дрехи и обувки. В нашия онлайн магазин залагаме на марки, които през годините не просто държат челни позиции, а поставят нови стандарти в надеждната, комфортна и атрактивна екипировка както за спорт, така и за активен начин на живот. Винаги сме залагали големи надежди на всяка нова колекция маратонки Nike. И никога не сме оставали разочаровани. С всяка следваща серия спортни обувки производителят напомня защо продължава да е водещ в сектора. Ако вие сте на същото мнение, при нас можете винаги да откриете следващия си чифт маратонки Nike в подходящ за вас размер и цвят, а и на отлична цена. 

Маратонки Nike Air Vapormax – силуетът на новото удобно 

Първите маратонки Nike Air Vapormax се появяват през далечната 2017-та година. Това се случва в Международния ден на Air Max – технологията, променила не само спортната индустрия, но и начина, по който започнахме да усещаме земята под краката си, докато тренираме, тичаме за здраве или след децата си, ходим от и до работа, ходим по задължение или от удоволствие. На своя дебют Nike Air Vapormax маратонките не просто дадоха заявка за летящ старт на пазара, а поставиха абсолютно нова тенденция за марката. Специалното в тези спортни обувки е, че в тяхната революционна подметка не е включен третия, характерен за технологията слой пяна. И макар липсата обикновено да означава пропуск, в случая се стига до обратното. Nike Air Vapormax маратонките се превръщат в едни от най-удобните модели на производителя за всички времена. Този комфорт допълнително е гарантиран от тяхната невероятна лекота. Както се досещате, движенията с тези обувки също са със значително по-висока степен на лекота и комфорт. Малко след своя дебют, между другото, маратонки Nike Air Vapormax получават от специалистите титлата „едни от най-леките обувки в света“, с което и до ден днешен заслужено се радват на всеобщата любов и от професионалистите, и от ентусиастите в спорта. И макар първоначално да бяха проектирани с грижа към бегачите, днес те са често избирани и от обикновения потребител, търсещ не просто комфорт, а максимална степен на удобство във всяко движение. 

Мъжки маратонки Nike Air Vapormax – смелата естетика, от която имате нужда

Нещото, което прави моментално впечатление при среща с модерните мъжки маратонки Nike Air Vapormax е, че те излъчват изискания баланс между страхотен стил и съвършена изработка. Експертите наричат тези спортни обувки за мъже комбинация от грижата на производителя и върховото постижение на съвременния спортен дизайнер. Давайки истинско предимство на вашите собствени ходила пред препятствията и затрудненията по пътя, мъжки маратонки Nike Air Vapormax са естетически издържани и идеални за всякакви дейности. Модерната им визия трудно ще остане незабелязана. Съчетанията с тях трудно ще объркат и най-неопитния господин в изграждането на персонален стил. Самият дизайн на мъжките маратонки Nike Air Vapormax достатъчно говори за притежателя си. Тези спортни обувки са за господата, които поемат риска да са бързи и динамични и с това да изпреварят стараещите се и внимателните. 

Дамски маратонки Nike Air Vapormax за повече дързост във вашия активен начин на живот и индивидуален стил 

Избирайки дамски маратонки Nike Air Vapormax, жената може да заяви себе си, да се почувства по-енергично, лишена от напрежението в краката, но най-вече да изпита прилив на желание да се движи. В буквален смисъл модерната технология за смекчаване на удара и напрежението при стъпване създава усещане, че невъзможното е възможно. Това допълнително кара жените да избират за своята тренировка именно дамски маратонки Nike Air Vapormax. Те са истински хит и за онези, които търсят авангардни решения за реализиране на един открояващ се стил със спортни елементи. Налични в разнообразие от цветове и характерни със своя уникален акцент в зоната на подметката, тези спортни обувки поставиха нови тенденции в модния бранш. Моделите със специфична текстилна горна част наподобява плетката на уютния домашен чорап, който допълнително подсилва усещането за комфорт и адаптивност към стъпалата. 

Маратонки Nike Air Vapormax цена и произход 

Обявената на сайта за маратонки Nike Air Vapormax цена е винаги достъпна и разумна. Екипът ни постоянно работи по посока подобряване на баланса между цена и качество на всеки наш артикул. Продуктите от колекцията Nike Air Vapormax не прави изключение в това отношение. Освен това, ние редовно предлагаме специални отстъпки от продажната цена на миналогодишни модели или единични бройки. Регулярно радваме своята аудитория и със специални промоционални кампании. Препоръчваме ви да се информирате за тях на време, за да не изпуснете и най-изгодната за маратонки Nike Air Vapormax цена. 

Най-популярните маратонки Nike Air Vapormax

Въпреки че спокойно можем да потвърдим за съвършенството на всеки от моделите в серията на Nike Air Vapormax, опитът ни показва, че някои от тях с годините се превърнаха в най-желани сред потребителите. В онлайн магазина ни се стараем винаги да поддържаме достатъчно наличност от тях на склад. По този начин си гарантираме, че ще можем да задоволим пълноценно нуждите на българските потребители. В световен мащаб най-търсените маратонки Nike Air Vapormax в днешни дни са: 


NIKE AIR VAPORMAX FLYKNIT 2 RASPBERRY

NIKE AIR VAPORMAX EVO WHITE

NIKE AIR VAPORMAX EVO REDSTONE/GREEN

NIKE AIR VAPORMAX 2021 FK WHITE/PLATINUM

NIKE AIR VAPORMAX 2021 FK BLACK

Други популярни модни линии Nike