Маратонки NIKE CRATER

Филтри filteri

Mega Filter PRO

-25%
-25%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE CRATER IMPACT SE WHITE
-25%
-25%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE CRATER IMPACT SE GREEN
-25%
-25%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE CRATER IMPACT NN BG WHITE
-24%
-25%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE CRATER IMPACT BT BLACK

Lotus Sport е онлайн магазин за спортни стоки с безупречна репутация в българската търговия на дребно. Ние работим в съответствие с всички етични норми на онлайн продажбите, но същевременно се придържаме и към един характерен за нашия личен бизнес принцип: да предлагаме най-доброто от сектора със спортни стоки. За да осъществим тази своя концепция на работа, винаги предлагаме само и единствено качествени артикули с доказан произход. Същевременно, доброто име в индустрията за нас говори само по себе си. Ето защо винаги отреждаме специално място на доказалите се в сферата производители. Nike са част от тях и част от нашата обширна колекция с висококачествени маратонки. Можете да намерите страхотно разнообразие от техни модели през цялата година и винаги на отлични цени. 

Маратонки Nike Crater – зелената линия на американския спортен гигант 

Удобството и минималистичната визия винаги са били част от същността на всяка спортна обувка, създавана някога в Nike. Те осезаемо са заложени и в серията маратонки Nike Crater. Но комфортът и отличният дизайн не са главните специфики на тази колекция. Тя е линията, с която компанията заявява, че ще е част от бъдещето на своята ниша. Висококачествените маратонки Nike Crater са приносът на производителя към съвременната тенденция за устойчива мода и пазар. В тях по-голяма част от използваните материали са рециклирани. Най-голямо впечатление обаче правят подметките на тези спортни обувки. Те са изработени от други подметки на вече изхвърлени, негодни за употреба и ненужни маратонки. Ще забележите тази тяхна специфика от пръв поглед. Но това съвсем не е дефект, а запазена марка на визията във всички модели на серията Nike Crater. Специфичната еко подметка Nike Crater обаче съвсем не е просто микс от отпадъци, превърнали се в нещо ново, което можем да използваме, за да съхраним природата и нейните ресурси. Всъщност, технологията на нейното производство изцяло следва основната концепция на бранда за 100% устойчивост и стабилност при всяко движение. Според потребителските мнения патентованата Nike Crater подметка придава повече гъвкавост, увереност и сигурност на походката, а освен това предпазва крака от неволни инциденти. 

Мъжки маратонки Nike Crater няма да ви оставят незабелязани 

В действителност дизайнът на мъжки маратонки Nike Crater е специфичен заради естеството на материите, от които е изграден. Всяка подметка прави впечатление със зърнестата си конструкция, издаваща наличие на изобилие от миниатюрни отделни частици, свързали се в едно органично цяло, за да ви поднесат поредната доза комфорт от американската марка. Подобен е и случаят с горната част на маратонки Nike Crater. Тя следва минималистичната линия, която обаче артистично е разчупена с креативни декоративни елементи или наличие на свежи пастелни цветове. 

Дамски маратонки Nike Crater – любимите обувки на съвременната градска жена 

Еко концепцията зад тази линия е основната причина дамите да й обърнат по-специално внимание. Но не само стремежът за намаляване на вредните емисии в околната среда са причина за подобен избор. Дамски маратонки Nike Crater имат страхотна визия, която обикновено се търси за всякакъв тип модни комбинации. Това превръща моделите в еднакво търсени и от по-младите момичета, и от улегналите жени. Те с удоволствие комбинират маратонки Nike Crater в пастелни, светли или класически тъмни цветове със спортни дрехи във фитнес залата, но и с деним панталони и дори рокли в ежедневието си. Типичната им за градския кеф форма е едновременно щедра на идеи за разчупени съчетания и стабилна за забързаното ежедневие, в което задачите се трупат една след друга. 

Маратонки Nike Crater – цена, гаранция за качество и автентичност 

Стандартната за оригинални маратонки Nike Crater цена си заслужава далеч не само заради приноса на тази серия към опазването на околната среда. Срещу нея вие получавате гарантирано удобство и комфорт, придружени с оригинална визия и безупречен подбор на цветове. В нашия онлайн магазин ние винаги се стараем да предложим последните актуални модели маратонки Nike Crater на отлична и достъпна цена. В същото време не правим компромиси с качеството или оригиналния произход на нито един чифт спортни обувки от тази или която и да е било марка или колекция. Нашият асортимент включва само и единствено 100% оригинални спортни обувки, които се продават в автентичните им опаковки и са придружени със сертификат за качество. А ако следите платформата ни достатъчно отблизо, ще попаднете и на редовни сезонни намаления и отстъпки от редовната за маратонки Nike Crater цена. 

Най-популярните маратонки Nike Crater

В нашия онлайн магазин можете да разгледате и да закупите с бърза доставка до всяка точка на страната последните актуални модели маратонки Nike Crater. Ние обаче се стараем да задоволим всеки индивидуален вкус и предпочитание, поради което пускаме в редовна продажба и най-търсените модели от колекцията. Можете да разгледате още сега кои в световен мащаб се смятат за най-популярните маратонки Nike Crater и да изберете някой от тях за новия си фитнес екип или за спортния си гардероб. 

NIKE CRATER IMPACT NN BG LT VIOLET

NIKE CRATER IMPACT BG PURPLE

NIKE CRATER IMPACT NN BG WHITE

NIKE CRATER IMPACT SE GREEN

NIKE CRATER IMPACT BT BLACK

Други популярни модни линии Nike