Маратонки NIKE REACT

Филтри filteri

Mega Filter PRO

-30%
-30%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE REACT INFINITY RUN FK 3 PINK
-20%
-20%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE REACT R3VISION BLACK/WHITE
-30%
-30%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE REACT R3VISION  SUMMIT WHITE
-20%
-20%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE REACT R3VISION WHITE
-20%
-20%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE REACT R3VISION PINK
-15%
-15%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE REACT PEGASUS TRAIL 4 GTX PALE IVORY
-25%
-25%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE REACT PEGASUS TRAIL 4 BLACK
-25%
-25%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE REACT PEGASUS TRAIL 4 BLACK

В своята колекция от спортни обувки Lotus Spоrt винаги набляга на високото качество, перфектното изпълнение в изработката, различната визия и най-вече гаранцията за удобство за крайния клиент. Тази наши мисия отлично е изпълнена в лицето на повечето серии маратонки Nike. През годините американският гигант на пазара със спортни стоки доказа, че не просто може да създава обувки, а променя изцяло представата ни за тях с нова добавена стойност и постоянно подобрение на технологичния си процес. В резултат на това, днес в нашия онлайн магазин можете да откриете великолепна селекция от най-добрите попадения на производствения, творческия и екипа по иновации в Nike.

Маратонки Nike React – поредната бомбастична революция в спортния сектор от Nike 

Маратонки Nike React са добре познати на широката аудитория. Още с появата на първия прототип от колекцията те пораждат истински фурор. Разбира се, както се случва с повечето нови продукти на американската компания, и тук е намесена поредната иновация. Едноименната технология React е създадена с идеята да намали увеличаващите се травми сред спортистите. По-конкретно, производителят е бил фокусиран върху редуцирането на контузиите при бегачите, тъй като именно за тях създава по-голяма част от своите спортни обувки. За целта от Nike използват специална карта, върху която се проследяват основните точки на износване и натоварване върху стъпалата. Така в крайна сметка, изследователите стигат до план за създаването на перфектната амортизация. Била е изобретена системата Nike React. Нейната цел е да осигури максимална стабилизация на ходилото, като едновременно с това увеличи степента на плавност на всяко движение. В допълнение, внедряваната Nike React технология е способна да възстанови и върне в изходна позиция изразходваната енергия за получения натиск при всяка стъпка, включително и при резки движения, каквито се правят при спортна тренировка и най-вече при тичане. В резултат на това, днес цялата колекция маратонки Nike React притежава невиждана досега подметка, чиято пяна е едновременно издръжлива на механично въздействие и изключително мека на допир. 

Мъжки маратонки Nike React – безпрецедентно качество

В историята досега не сме виждали продукти, подобни на тези от селекцията с висококачествени мъжки маратонки Nike React. В действителност, те правят истинска революция в сферата на спортния пазар, но и в спорта изобщо. Добавената им стойност повишава не само спортните резултати, но и значително намалява риска от всякакви неприятни инциденти със стъпалата, а и с целите крайници. Удобството, както винаги се случва при американския производител, е гарантирано. То е осигурено чрез внедрената система за пружиниране. Благодарение на нея вместо напрежение, стъпалото през цялото време е спокойно, а движенията – гъвкави и безопасни. 

Дамски маратонки Nike React – не само комфорт, но и отлична визия 

Въпреки че за комфорта главно мисли мъжката половина от почитателите на американската марка, трябва да отбележим, че и дамите са повече от доволни от колекцията Nike React. В тях те намират чудесно решение за своята спортна тренировка, особено ако са начинаещи и рискът от контузии е значително по-висок. Жените са впечатлени и от визията на дамски маратонки Nike React. При тях прави впечатление атрактивната форма на иновативната подметка. Тя прилича на лодка и е достатъчно обемиста, за да се впише в последните актуални модни тенденции. И това съвсем не е всичко. Цветовете, техните преливащи се нюанси, интересното съчетание на различни материи, както и специфичните детайли, внимателно подбирани за всеки модел, превръщат серията дамски маратонки Nike React в еталон за съвременната градска визия, подходяща не само за тренировъчния следобед, но и за разходка по големите столични тротоари, където животът кипи и възможност да се контузите отново дебне отвсякъде. 

Маратонки Nike React цена, която истинският ценител би заплатил 

Макар по начало иновативните продукти на пазара да са непосилно скъпи, да си ги позволим, не така стои въпросът с актуалната за маратонки Nike React цена. Всъщност, тя е напълно разумна предвид факта, че получавате едновременно защита срещу рисково движение и проблеми със стъпалата и страхотна младежка визия за вашия спортен гардероб. В онлайн магазин Lotus Sport можете да се възползвате и от нашите сезонни промоции и намаления. Разглеждайте ги редовно, за да се осведомите навреме за евентуални отстъпки на модели от колекцията маратонки Nike React. Напомняме ви, че всички наши предложения, включително и от тази водеща на пазара марка, са изцяло оригинални и винаги с автентичен произход. 

Най-популярните маратонки Nike React

Ако идеята за технологията, внедрена в маратонки Nike React ви допада, но не знаете на кой модел да се спрете, не се тревожете. В нашия онлайн магазин можете да се обърнете към консултанти, които да ви насочат. Другата опция е да заложите на рейтинга и потребителското мнение. На този етап почитателите на марката вече са избрали своите фаворити от серията маратонки Nike React. Те очевидно съчетават най-доброто от тази висококачествена линия спортни обувки за всеки ден и повод, но с изцяло професионален профил на изработка и приложение. 

NIKE REACT VISION GREY

NIKE REACT ESCAPE RN VENICE 

NIKE RT LIVE BT BLACK

NIKE REACT LIVE (GS) WHITE

NIKE RT LIVE BT LT VIOLET/CRIMSON

NIKE RT LIVE BT DK GREY/PULSE

Други популярни модни линии Nike