Маратонки NIKE BLAZER

Филтри filteri

Mega Filter PRO

-30%
Ново
-30%
МЪЖКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER MID PRO CLUB БЕЖОВИ
-30%
Ново
-30%
ДАМСКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER MID 77 БЕЛИ
-30%
Ново
-30%
МЪЖКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER LOW '77 VNTG БЕЛИ
-20%
-20%
ДАМСКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER MID VICTORY PALE IVORY
-30%
-30%
ДЕТСКИ ОБУВКИ ЗА МОМИЧЕ NIKE BLAZER MID 77 GS WHITE/PINK
-30%
-30%
ДЕТСКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER MID 77 TD WHITE
-25%
-25%
ДАМСКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER MID 77 JUMBO PINK
-25%
-25%
МЪЖКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER MID 77 JUMBO WHITE
-25%
-25%
ДАМСКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER MID 77 LX BLACK
-25%
-25%
ДЕТСКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER MID 77 SE D GG WHITE/RED/GREY/BLACK
-25%
-25%
МЪЖКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER MID 77 VNTG BLACK
-25%
-25%
МЪЖКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER LOW X BLACK
-25%
-25%
ДАМСКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER MID 77 SE WHITE
-25%
-25%
ДАМСКИ ОБУВКИ NIKE BLAZER MID 77 DB WHITE

Lotus Sport е първокласен магазин за продажба на спортни стоки онлайн. При нас е добре дошъл всеки, който търси качество, удобство и професионално отношение към екипировката си, както и устойчива естетика към своята визия. В нашия онлайн магазин акцентираме върху арсенала от нововъведения и подобрения на индустрията, въведени от големите и доказали се производители. Сред тях заслужено място получава Nike – една марка, която направи и продължава да прави революция в сферата на спортните обувки. В Lotus Sport винаги можете да намерите бърз достъп до най-актуалните, но и до най-популярните колекции от бранда. 

Маратонки Nike Blazer – олд-скуул визия, представена по модерен начин 

Атрактивните маратонки Nike Blazer са поглед към бъдещото, от който ни става едновременно носталгично и приятно. Тази серия спортни обувки съществува от началото на 70-те години на миналия век. Точно по това време Nike на практика започват да правят своята революция в сектора със спортна екипировка. Самите модели на колекцията следват поведението, нуждите и визията на съвременния за тогава баскетбол. Днес обаче маратонки Nike Blazer са изключително търсени и от скейт почитателите, а дори и от по-зрелите потребители, откриващи в тяхната уникална Винтидж линия възможност за интересни модни съчетания. Проследявайки ерата, на която са посветени във всеки свой минимален детайл, маратонките Nike Blazer продължават да се ползват с неоспорима слава. В тях има очарователна харизма, която превръща аутфита в естествено продължение на страстта към уличната мода, свободата като ценност и категория, която можем да постигнем дори в залата, стига да сме готови за нея. Характерен елемент в дизайна на маратонки Nike Blazer е, че в повечето случаи конструкцията е висока до нивото на глезена. Някои модели обаче са типични скъсени скейт варианти, които са не по-малко впечатляващи с младежката си визия и непринуден чар. Не бива да забравяме и степента на комфорт, а тя определено намира сериозно стойност в структурата на повечето предложения от серията Nike Blazer. 

Мъжки маратонки Nike Blazer – универсална визия за всеки вкус 

Включването на мъжки маратонки Nike Blazer във вашия гардероб ще придаде едно невероятно преживяване за вашия личен стил. Той ще се раздвижи и едновременно с това ще бъде достатъчно адаптивен към различни допълнения и модификации. Тези спортни обувки носят духа на няколко десетилетия назад, поради което дават свобода на избор за вашето лично изразяване – в обществото, на работното място, в залата, във времето, посветено на вас самите. Без значение дали сте експериментатори в модно отношение, или стриктно спазвате определено поведение пред огледалото, маратонките Nike Blazer са чудесно допълнение към вашата визия. Тя би била чудесна както в офиса, така и на небрежна разходка, стига да сте ги обули на краката си. А удобството и комфорта, които ще получите са до такава степен незаменими, че едва ли ще поискате някога да замените този свой любим чифт Nike Blazer. Наричани още блейзъри, тези емблематични по цял свят мъжки спортни обувки са същността на младежката визия и съхранената енергия на зрелите господа. С тях движенията, спортът, тренировката и стигането от точка А до точка Б е преживяване, което не искате да приключва. 

Дамски маратонки Nike Blazer за пораснали момичета 

Макар визията им да е крайно и подчертано младежка все по-често улегналите жени избират именно дамски маратонки Nike Blazer. Комфортът, който си доставят с тях, е незаменим, а визията им пасва идеално на всякакви вкусови предпочитания. Но подобен универсален дизайн в никакъв случай не бива да се нарича скучен. Той носи послание за естествена адаптивност на личността към начина на обличане, на движението на крака към срещнатите по пътя препятствия. Лекотата на походката с дамски маратонки Nike Blazer е разковничето, в което откриваме и широката им популярност по цял свят. Тези обувки са перфектни за излизане, ако сте на крехка възраст, но и за излизане от скучното ежедневие, ако сте в зряла такава. Подходящи са за всякакъв тип дрехи, а по-смелите дами спокойно и уверено ги съчетават с поли и рокли без притеснения и задръжки, наложени от обществено мнение. Това са дамските маратонки Nike Blazer – те носят стремежа за свободата от епохата, в която са създадени. 

Маратонки Nike Blazer цена – предимството да пазарувате в Lotus Sport 

В онлайн магазина ни ще откриете най-предпочитаните и търсени маратонки Nike Blazer на отлична цена. Тя е балансирана с перфектно качество и гарантирано автентичен произход. Ние държим на оригиналните спортни стоки и не си позволяваме да предлагаме реплики и фалшификати. При нас пазаруването е сигурно, а за да получите още по-добра за маратонки Nike Blazer цена, ви препоръчваме да следите за регулярните ни промоции и специални намаления. 

Най-популярните маратонки Nike Blazer

Трудно можем да определим кои са най-популярните маратонки Nike Blazer. През годините различни модели са били на върха, а после са давали предимство на новите попълнения в колекцията или са връщали назад времето, за да се сетим за дизайни, достойни да бъдат обичани и през настоящия век. При нас ще откриете повечето от най-популярните маратонки Nike Blazer, включително:

NIKE BLAZER MID 77 JUMBO PINK

NIKE BLAZER MID 77 LX BLACK

NIKE BLAZER MID 77 SE D GG WHITE/RED/GREY/BLACK

NIKE BLAZER LOW X BLACK

NIKE BLAZER MID 77 VNTG BLACK

Други популярни модни линии Nike