Маратонки NIKE AIR ZOOM

Филтри filteri

Mega Filter PRO

-30%
-30%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR ZOOM PEGASUS 39 SHIELD DEEP JUNGLE
-30%
-30%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR ZOOM PEGASUS 40 WHITE/OBSIDIAN
-30%
-30%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR ZOOM PEGASUS 39 SHIELD LT BONE
-30%
-30%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR ZOOM PEGASUS 39 SHIELD BLACK
-30%
-30%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR ZOOM PEGASUS 39 SHIELD BLACK

Lotus Sport предлага първокласна селекция от спортни стоки на добре познати ви марки и производители от изключително висок ранг. Ние залагаме не само на пъстрото разнообразие от дизайни, но и на принципа да продаваме 100% автентични артикули без никакъв компромис в качеството или степента на удобство, което ще ви предоставят във вашата тренировка, спортна подготовка или в ежедневието. Разчитаме на богатия си опит в бранша и следим винаги отблизо актуалните модни тенденции. Същевременно, знаем, че предлагайки на аудиторията утвърдили се продукти, каквито са съвременните маратонки Nike, няма как да сгрешим. Те са се наложили на пазара като символ на неоспоримо удобство, съчетано с безупречен стремеж към развиваща се естетика на база новите нужди на потребителите. Този принцип в технологията на изработка е видим във всяка колекция на марката. 

Маратонки Nike Air Zoom 

Ако модерните маратонки Nike Air Zoom бяха кола, то тя щеше да е състезателна. В действителност, зад концепцията на тази колекция спортни обувки стои идеята за първо място без значение от състезанието, целта и крайната дестинация. Те са символ на победата във всяко отношение – дори в най-незначителната задача, която си поставим за деня. Пречупвайки под прав ъгъл предположението, че високата скорост задължително е опасна, маратонки Nike Air Zoom ви дават преднина още с обуването им. Те веднага ще ви подскажат, че удобството за вашите крака е гарантирано, а наслаждавайки се на отличната им визия, бързо и лесно ежедневно ще измисляте нови и нови модни съчетания. Специфичното в изработката на Nike Air Zoom е, че световният спортен гигант е търсил перфектната методология за увеличаване на степента на гъвкавост. В съчетание със сравнително ниското им тегло тази характеристика на обувките дава отражение на съвременната идея да се справяме въпреки всичко и с уверена походка. От друга страна, младежкият дизайн на маратонките Nike Air Zoom сякаш допълнително увеличават собствената ни скорост, карайки ни да се чувстваме пълни с енергия и мотивация. Така всяко посещение в залата се превръща в повод за ново постижение. 

Мъжки маратонки Nike Air Zoom – силата да изглеждаме и да се чувстваме добре 

Конструкцията на мъжки маратонки Nike Air Zoom идеално приляга на крака, обвивайки го с деликатна устойчивост и стабилност.  Заострената форма в предната част напомня за класическите спортни обувки от края на миналия век, но пъстрата комбинация от цветове и силно открояващи се декоративни елементи е символ на съвременната ненатрапчива поп култура, където всички можем свободно да изразим себе си. В естетичен аспект мъжки маратонки Nike Air Zoom може и да изглеждат идеални само за младежите, но практиката показва съвсем друга тенденция. Те са често правен избор и от улегнали мъже, за които възрастта е само цифра, а крайната дестинация – начертаната цел. И до нея се върви с устойчив и стабилен ход без риска да се препънем или да се забавим. 

Дамски маратонки Nike Air Zoom за вашата перфектна визия всеки ден 

С не по-малка популярност се славят и актуалните дамски маратонки Nike Air Zoom. Производителят отчита огромен интерес към тази своя серия от страна на жените. Това е напълно нормално и оправдано. Атрактивните дамски маратонки Nike Air Zoom имат женствена и изящна форма, даваща пълната свобода за себеизразяване – в залата, в ежедневната си визия, в уединението сред природата, където също спокойно можете да ги носите. Моделите са разчупени и свежи, а комбинацията от нетипични материи като мрежа, велур и декоративни камъни, макар да излиза от стандартната представа за естетика в Nike творчеството, тук изглежда напълно естествено. Съвсем натурално и в собствени води се чувства стъпалото, докосвайки се до свръхмеката вътрешна част на дамски обувки Nike Air Zoom. Напрежението, типично за динамичната жена, веднага се премахва, а стъпките са по-леки и уверени. Перфектни за летния сезон и топлите дни на пролетта и лятото тези спортни обувки могат да се носят навсякъде и по всякакъв начин. 

Маратонки Nike Air Zoom цена в Lotus Sport 

Каква е стандартната за маратонки Nike Air Zoom цена? Тя е сходна до тази, упомената за същите модели на официалната платформа на производителя. В това можете да се уверите и сами, за да получите още едно доказателство, че ние предлагаме оригинални стоки, а не реплики. В допълнение всеки от продуктите пристига в автентичната си опаковка и е придружен със сертификат за качество. В случай на дефект или поради друга причина, ние винаги сме среща да приемем закупените от вас маратонки Nike Air Zoom и да ви възстановим средствата в законоустановения за целта срок. 

Най-популярните маратонки Nike Air Zoom

Голяма част от модерните маратонки Nike Air Zoom се превърнаха бързо в хит сред масовата аудитория. Наблюдението ни е, че интерес потребителите продължават да проявяват дори към модели от изминали колекции. Това е напълно разбираемо предвид класическата им визия и уникалната им изработка с внимание към детайла. На нашия сайт можете да намерите голяма част от най-популярните маратонки Nike Air Zoom:

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 38 BLACK/WHITE

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 38 JORDAN MOSS BLUE/GOLD

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 38 SHIELD BLACK

NIKE AIR ZOOM-TYPE CRATER CREAM

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 37 PINK

Други популярни модни линии Nike