Маратонки NIKE AIR MAX 90

Филтри filteri

Mega Filter PRO

Ново
Ново
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 90 БЕЛИ/ЗЕЛЕНИ
Ново -18%
Ново
-19%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 90 FUTURA WHITE/PINK
-15%
Ново
-15%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 90 NN BLACK
-19%
-20%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 90 GTX BLACK
-19%
-20%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 90 GTX MEDIUM OLIVE
-20%
-20%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 90 FUTURA RED STARDUST
-20%
-20%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 90 LT BONE
Lotus Sport е водещ онлайн магазин за спортни стоки на територията на България. През годините ние се утвърдихме като надеждният търговец на оригинално облекло и обувки от водещи производители в сектора. Обръщаме специално внимание на доказалите се марки с отлична репутация и винаги предлагаме най-добрите им модели и специални серии. В нашия асортимент от 100% оригинални спортни стоки поставяме акцент върху брандове, които се смятат за любими както за родните, така и за потребителите от цял свят. Такъв е фаворитът на пазара Nike, на когото сме отредили специално място и който представяме в цялата му пъстрота чрез продукти от неговите хитови колекции, създавани през последните десетилетия. 

Маратонки Nike Air Max 90 – когато всяко движение е удоволствие за крака 

За Nike Air Max 90 колекцията специалистите споделят,че превръщат всяка стъпка в подскок, който ви изстрелва на върха. Без значение дали ще ги носите в залата, навън, в ежедневието или на работното си място тези маратонки са всичко, от което краката ви имат нужда. Високата степен на комфорт, която те носят на вашите стъпала, се крие в зародиша на Nike Air Max 90 концепцията. Първоначалната идея е била колекцията да бъде проектирана за бегачите, осигурявайки им максимална подкрепа не само за ходилото, но и за глезена. Всъщност Nike Air Max 90 маратонките са първите обувки, които на практика използват омекотяващия ефект на специализираната Nike Air подметка. Той създава усещането за отскок при всяка направена следваща крачка. Това придава изключително висока степен на усещане за летене, ходене по памук или както искайте наричайте чувството да бъдете способни да вървите, тичате и изпълнявате ежедневните си задължения, без да спирате, без да се изморявате. Всички тези свойства на висококачествените Nike Air Max 90 маратонки ги превръщат в символ на съвременния човешки стремеж да се справят с динамичния си живот. Бе въпрос на кратко време обувките да придобият масово приложение не само за професионален спорт, но и за професионален начин на живеене без напрежение, болка или дискомфорт в краката. 

Мъжки маратонки Nike Air Max 90 – съчетание от модерна изработка и ретро дизайн 

Първото поколение Nike Air Max 90 мъжки маратонки създава истински фурор на пазара със своя неподправен чар и експертно отношение към задачата да се осигури повече удобство за краката през целия ден. Господата бързо обикват този дизайн, обръщащ поглед назад във времето и безупречно съчетаващ се с идеята за чисто нов подход в изработката на наистина удобни обувки за през целия ден. Мъжки маратонки Nike Air Max 90 са вашият избор, ако ви е трудно да ходите в края на деня, както и да изградите отличен спортно-елегантен стил. Те се съчетават с всичко от вашия гардероб. Ако не ни вярвате, пробвайте с чино панталон и ще видите, че дори с него маратонките буквално разчупват скучния ви до този момент стил. 

Дамски маратонки Nike Air Max 90 – отдавна чаканото удобство от всяка съвременна жена 

С дамски маратонки Nike Air Max 90 вече не е трудно да тренирате без болка, да извършвате динамично и навреме ежедневните си задължения на бързи обороти, да ходите сякаш стъпвате по облак. Благодарение на своите гумени подметки, които редуцират натиска при стъпване, обувките ви носят двойно по-голямо сцепление, устойчивост и гъвкавост. С тези маратонки ходенето, тичането, скачането и движението на свободен ход в забързаното ежедневие ще повишават нивото ви на производителност за деня, а освен това и ще внесат глътка свеж въздух във вашия индивидуален стил. С обемистата си, но семпла и младежка визия Nike Air Max 90 дамски спортни обувки е всичко, от което имате нужда, за да се чувствате и изглеждате добре без значение от мястото или вашата активност. 

Маратонки Nike Air Max 2021 цена и произход 

Първокласните Nike Air Max 2021 маратонки в магазин Lotus Sport пристигат с всички отличителни знаци, сертификати и опаковка, доказващи оригиналният и автентичен произход. Ние не работим с реплики, а предлагаме стоки с високо качество, съчетано с отлична и конкурентна за пазара цена. Щедри сме на отстъпки и сезонни намаления, така че можете да разчитате на изгодно, удобно и лесно пазаруване при нас. Препоръчваме ви редовно да посещавате платформата ни, за да получавате навременна информация за актуалните промоционални кампании. Пазаруването на изгодни Nike Air Max 2021маратонки на топ цена вече е възможно. То е само на няколко клика разстояние в онлайн магазин Lotus Sport. Гарантираме ви бърза и надеждна доставка до всяка точка на страната. Изберете нас – сайтът, в който стоките са оригинални, а цените – винаги достъпни и разумни. 

Най-популярните маратонки Nike Air Max 2021

Селекцията от Nike Air Max 2021 маратонки е една от най-богатите на модели и визии от всички серии, създавани от Nike до момента. Нашата персонална колекция от спортни обувки от линията Nike Air Max 2021 се базира на актуалните за сезона и любимите на потребителите дизайни. При нас можете да откриете на едно място всички най-популярни маратонки Nike Air Max 2021 на едно място:

NIKE AIR MAX 90 LTR GS BLACK/WHITE

NIKE AIR MAX 90 BLACK

NIKE AIR MAX 90 LTR (TD) WHITE

NIKE AIR MAX 90 SE CRIMSON

NIKE AIR MAX 90 EZ (PS) GREY

Други популярни модни линии Nike