Маратонки NIKE AIR MAX GENOME

Филтри filteri

Mega Filter PRO

-25%
-25%
МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX GENOME BLACK
-25%
-25%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX GENOME PLUM
-25%
-25%
МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX GENOME WHITE
-25%
-25%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX GENOME WHITE

Изберете Lotus Sport, ако ви е омръзнало да попадате на реплики в търсене на качествени оригинални спортни обувки. Ние ви гарантираме разнообразна и прецизно подбирана селекция от маратонки на световноизвестни брандове, доказали се като лидери в своя сектор и предложили на аудиторията хиляди модели за удобството на стъпалата и за комфорта по време на спортното преживяване. Nike категорично отговаря на всички тези критерии и ние сме горди да ви споделим, че в нашия онлайн магазин винаги ще откривате великолепна гама от предложния с тяхното лого. Стараем се да подбираме достатъчно много модели от най-добрите серии на производителите и вярваме, че го правим, защото ежемесечно увеличаваме броя на своите доволни и лоялни клиенти. 


Маратонки Nike Air Max Genome – другата страна на вашата спортна натура 


Маратонки Nike Air Max Genome е колекция от първокласни спортни обувки, подходящи както за професионална, така и за ежедневна употреба. Серията разработва модели за жени, мъже и деца, като неин отличителен белег е елегантният дизайн, съчетан с безупречна изработка. Колекцията Nike Air Max Genome е носталгичен спомен за началото на века, но само и единствено по своята визия. В действителност във функционален аспект тя увеличава функционалността и рентабилността на фундаменталната за марката Air Max технология. В областта на пръстите и петата тя е подсилена, за да ви подготви за градските улици подобаващо, както и да направи една скоростна тренировка в парка или в залата не просто ефективна, а разпускаща и приятна за всички сетива. Първоначално проектиран за високопроизводителни спортове, въздушният модул с пълна дължина добавя невероятен комфорт, докато нископрофилният му дизайн намалява обема.Спортните обувки Nike Air Max Genome са характерни с уникална смесица от материали в горната част, като 25% от тях са рециклирани. Те са приятно съчетани в един безкраен низ от линии, които акцентират идеята върху безкрайността. 

Мъжки маратонки Nike Air Max Genome – имате ли куража да понесете това удобство?


Ако сте свикнали да носите неудобни обувки, първите ви преживявания с Nike Air Max Genome ще бъдат странни. Причината е, че комфортът, който те носят трудно може да се сравни с каквото и да е било. Особено ако до този момент удобството не е бил приоритет в избора ви на обувки. Не подценявайте обаче визията на модерните мъжки маратонки Nike Air Max Genome. Те имат изключително ярък и осезаем младежки дух, а ако се затруднявате в сложните съчетания с дрехите, отново са чудесен избор за вас. Спокойно можете да ги носите с всякакъв тип спортни дрехи, но пък едва ли ще ви се случи и нещо фатално, ако ги допълните към небрежния си офиса стил. Мъжки маратонки Nike Air Max Genome носят от удоволствието от това да чувствате живота край себе си, а това е невъзможно без да се движите – свободно, гъвкаво и спокойно. 


Дамски маратонки Nike Air Max Genome – един различен поглед към спортно-елегантната визия 


Първото нещо, което една жена си мисли, когато мери нови обувки, е не толкова дали са и удобни, колкото с какво ще ги съчетае. Традиционно този подход заслужава критична забележка, но не и когато става въпрос за спортни маратонки Nike Air Max Genome. Още с първото поставяне на стъпалото си върху удобната им вътрешна възглавница и висококачествена стелка, ще се уверите в комфорта, който ще ви носят от тук насетне. Остава само да помислите дали тези спортни обувки биха могли да паснат на вашия персонален стил. Не бързайте да ги подценявате заради специфичната им визия. Всъщност тя би могла да бъде липсващият елемент, необходим за да разчупите най-накрая външния си вид. Освен това, съчетанията и комбинациите с дамски маратонки Nike Air Max Genome съвсем не са малко. Добавете ги към любимия си чифт дънки, късите панталони с висока талия или някоя пола-панталон от забравени времена и покажете коя е модната икона в офиса ви. Точно така, много жени са напълно ок да носят тези спортни обувки дори на работното си място. Че кой лесно би се отказал от съвършения комфорт, след като го изпита?


Маратонки Nike Air Max Genome цена в Lotus Sport 


Гарантираната за Nike Air Max Genome маратони цена в нашия онлайн магазин е винаги достъпна и разумна. Тя винаги върви ръка за ръка с безупречното качество на всеки артикул от колекцията. Напомняме, че предлагаме единствено и само оригинални стоки с доказан автентичен произход. Стараем се редовно да ви предлагаме специални цени за Nike Air Max Genome маратонки за жени, мъже и деца. Можете своевременно да се информирате за актуалните ни промоции и отстъпки на нашия сайт. С тях ще можете да се сдобиете с перфектния чифт спортни обувки за спорт, разходка или ежедневието на още по-ниска цена. 

Най-популярните маратонки Nike Air Max Genome

Серията Nike Air Max Genome маратонки за активен начин на живот и професионален спорт предлага страхотно разнообразие от модели и визии. Сред тях вече има утвърдени фаворити, които ние от Lotus Sport предлагаме целогодишно в продажба:

NIKE AIR MAX GENOME BLACK
NIKE AIR MAX GENOME WHITE