Маратонки NIKE AIR MAX 2090

Филтри filteri

Mega Filter PRO

-20%
МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 2090 WHITE
-20%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 2090 C/S WHITE
-20%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 2090 BP BLACK
-20%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 2090 BP GREY/BLUE
-20%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 2090 EOI BT WHITE
-20%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 2090 BP BLACK/SILVER
-20%
ДЕТСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 2090 BT BLACK/SAPPHIRE

Lotus Sport е вашият надежден партньор в покупката на висококачествени спортни стоки. Ние се стараем да предоставим максимален достъп до най-търсените, обичани и предпочитани артикули, създадени от лидерите в сектора. Предлагаме винаги на разумни цени и във всички размери маратонки от ново поколение, с което да повишите не само спортните си резултати, но и качеството на живот. Държим да предоставим модели, които отговарят и на най-високите изисквания за комфорт, съчетан с перфектна и модерна визия. Тази задача е лесно постижима, когато работим с марки, доказали се като лидери. Ето защо постоянно присъстващ бранд в нашите колекции от спортни обувки е и Nike. В онлайн магазина ни винаги сме достатъчно добре подготвени да задоволим нуждите на техните дългогодишни верни почитатели. 

Маратонки Nike Air Max 2090 – хитът на всеки спортен сезон 

В богатата колекция от спортни обувки за мъже, деца и мъже с марката Nike отделяме специално внимание на Nike Air Max 2090 моделите. Тази линия има характерно излъчване, носеща едновременно послание за славното минало и за вълнуващото очаквано бъдеще. Тя комбинира добре познатия похват на производителя да инвестира в нови ресурси и иновации, с които да покачи нивото на удобство с идеята за смел и автентичен стил. Nike Air Max 2090 е истинско предизвикателство, отправено към почитателите на семплата визия, търсещи максимален комфорт. В буквален смисъл линиите, формите, цветовете и отделните детайли създават усещането за един впечатляващ, но добре организиран хаос. Още с официалния дебют на пазара производителят обявява Nike Air Max 2090 за най-логичния транзитен мост между миналото и бъдещето. Не случайно в структурата на тези модели откриваме по малко от повечето отминали колекции Air Max. Същевременно, тези маратонки са и бегъл, но смел поглед към бъдещето. В тях марката внедрява подобрена производствена технология за по-голяма гъвкавост, сцепление и издръжливост. Уникалният силует на спортните обувки се предлага в различни цветове, а въздушният комфорт, идващ от гумената подметка покачва нивото на устойчивост и динамичност в движенията. 

Мъжки маратонки Nike Air Max 2090 за повече смелост и устойчивост в динамичното ви ежедневие 

Стрес, напрежение, бързане от задача на задача – всичко това рано или късно се отразява и на физическото, и на психическото ви състояние. В един момент краката ни не издържат и сякаш дават на късо. Край, време е за почивка, да се поспра. Вече няма нужда да с помислите подобни неща, а смело да направите следващата крачка към новия ден с още повече енергия и гъвкавост. Обуйте мъжки маратонки Nike Air Max 2090 и усетете сами разликата. Всяко движение вече не е усилие, а удоволствие. Всеки изминат път – постижение, а не мъчение. А най-хубавото е, че вършите задачите си мотивирани да се движите все по-напред и по-напред. И винаги с безупречен спортен или спортно-елегантен стил. Вашите стъпала нямат нужда от почивка, а от повече комфорт, някой да поеме напрежението. Спортните мъжки обувки Nike Air Max 2090 са идеално решение за бърза трансформация на походката – от мързелива и бавна става уверена и смела. 

Дамски маратонки Nike Air Max 2090 – персонализирайте визията си с без компромиси с фактора комфорт 

Селекцията с дамски маратонки Nike Air Max 2090 продължава линията на динамично поведение в перфектна форма и с индивидуален модерен стил. Моделите за жени постигат безупречен баланс на устойчивост по време на движение с атрактивен дизайн, който вярвате или не, пасва на всичко от вашия гардероб за активен начин на живот. Разходката с дамски маратонки Nike Air Max 2090 се превръща в релакс, а тренировката в парка след работния ден – в истинско спортно постижение, достойно за медал. Част от моделите са подходящи за летния сезон, тъй като разполагат с мрежеста дишаща горна част в конструкцията, а останалите – идеално ще паснат за по-хладните дни, в които все още имаме възможността да обуем маратонки и с удоволствие да направим един ободряващ сутрешен крос. 

Оригинални маратонки Nike Air Max 2090 цени и промоции 

В Lotus Sport предлагаме ексклузивно оригинални маратонки Nike Air Max 2090. Всеки артикул пристига със сертификат за качество и произход. Ние се стремим да ви предоставим богат избор от първокласни модели на конкурентни и винаги разумни цени. Можете да спестите и допълнителни средства, като се възползвате от редовните ни намаления. За повече информация за нашите промоционални кампании и отстъпки, ви съветваме редовно да проверявате сайта ни. Освен това гарантираме бърза доставка и безпроблемно връщане в законоустановения срок. Пазаруване в Lotus Sport е истинско удоволствие, лесно и с гаранцията, че получавате най-доброто качество на пазара. 

Най-популярните маратонки Nike Air Max 2090

Селекцията ни с Nike Air Max 2090 спортни обувки е комбинация от актуални модели и утвърдили се като любими и най-търсени дизайни. При нас винаги бързо и лесно можете да откриете най-големите хитове от тази колекция на спортния дизайн както за мъже, така и за жени, а и за деца. Не се колебайте да изберете за своя перфектен спортен стил и тренировка първокласен чифт от най-популярните маратонки Nike Air Max 2090:

NIKE AIR MAX 2090 EOI BT WHITE

NIKE AIR MAX 2090 BT BLACK/SAPPHIRE

NIKE AIR MAX 2090 WHITE

NIKE AIR MAX 2090 WHITE

NIKE AIR MAX 2090 C/S BG GREY/RED/BLACK/WHITE

Други популярни модни линии Nike