Маратонки NIKE AIR MAX 95

Филтри filteri

Mega Filter PRO

-19%
-20%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 95 ESSENTIAL WHITE
-25%
-25%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 95 WC LT BONE/KHAKI
-25%
-25%
МЪЖКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 95 XCAT NN LT BONE
-25%
-25%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 95 BLACK
-25%
-25%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 95 WHITE/PLUM
-25%
-25%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 95 BROWN/SEQUOIA/PINK/BLACK
-25%
-25%
ДАМСКИ МАРАТОНКИ NIKE AIR MAX 95 PRM BONE

Lotus Sport е специализиран онлайн магазин за спортни стоки. Вече дълги години той задоволява индивидуалните изисквания на потребителите с високи очаквания към облеклото и обувките, които носи  в ежедневието си или по време на тренировка. Това дава мотивация на нашия екип да бъде безупречен в селекцията на марки и производители, отговарящи на поставените от аудиторията критерии за визия, степен на удобство и съвършенство в начина на изработка. Не е случайно, че в центъра на нашите висококачествени колекции маратонки Nike заемат ключова позиция. 

Маратонки Nike Air Max 95 – използвайте повече от 95% от своите физически възможности 

Създаването на колекцията Nike Air Max 95 е истинско събитие за спортния гигант. С нея марката затвърждава за пореден път позициите си не просто на качествен, а на един от лидерите на пазара със спортни обувки. Маратонки Nike Air Max 95 са символ на човешките нужди, изразени в ново поколение екипировка за активен начин на живот и за все по-динамичното ни забързано ежедневие. Селекцията е създадена от Серджо Лозано. Той е амбициозен дизайнер, познат на феновете на марката още от 95-та година, когато създава гамата ACG (All Condition Gear) и дава заявка за един от ключовите служители в компанията. С предлагането на Nike Air Max 95 аудиторията получава още по-високо ниво на съвършенство в изработката на комфортни обувки за тичане, трениране, разходка, вървене към целта всеки ден и всеки час. Любопитното зад тези маратонки е, че техният авангарден силует черпи вдъхновение от човешката анатомия. По-конкретно междинната подметка им представлява гръбнака, страните – мускулни слоеве, а връзките – нашите ребра. Още по-интересно е, че Nike Air Max 95 маратонките са първите спортни обувки от марката, в който иновативният Air модул покрива предната и задната част на крака. Както се досещате, това покачва до максимална степен усещането по време на всъщност обичайното за нас действие – ходенето. Комфортът е още по-осезаем при забързан ход, бягане или подскоци. 

Мъжки маратонки Nike Air Max 95 – любими по цял свят

Любопитните факти за мъжки маратонки Nike Air Max 95 не спират до частта с техния специфичен метод на изработка и начина, по който се заражда идеята за създаването ми. Интересно е, че броени мигове след своя дебют те се превръщат в любимци за азиатската мъжка аудитория. Според някои експерти в бранша мъжки маратонки Nike Air Max 95 продължават да са сред най-предпочитаните спортни обувки за Япония. Но не само в тази страна те намират дългогодишни верни почитатели. В световен мащаб маратонките се избират от мъже на всякаква възраст, от различни слоеве на обществото, обеднени от общото си желание за по-висока степен на успеваемост във всяка сфера от своя живот. И до ден днешен мъжки маратонки Nike Air Max 95 са символ на динамика и спокойствие за всяка следваща крачка. Те са перфектният избор за младежите и така търсената глътка свеж въздух за улегналите господа. 

Дамски маратонки Nike Air Max 95 за предизвикателна спортна визия 

И докато за мъжете Nike Air Max 95 е серия, която няма равна със своята страхотна визия и конструкция за повече гъвкавост и устойчивост в движенията, за дамите те са истинско предизвикателство. Онези жени, които дръзнат да ги добавят към своя уникален стил, се радват на страхотен комфорт през целия ден. Но нека не подценяваме дизайните в серията с дамски маратонки Nike Air Max 95. Макар и необичайни и съвсем не най-женствените, които можем да открием на пазара, с повече въображение те биха се превърнали в чудесен елемент от съвършената спортно-елегантна визия. В действителност вариациите за съчетания тук са много, но ще се съгласите: с тях ще се заемат дамите, които се опират на креативното си мислене в изграждане на по-различна от масовата визия. А раздвижените мотиви и щампи на обувките уверено подтикват към скоростно разчупване на стила. 

Маратонки Nike Air Max 95 цена, качество и произход 

Конкурентната за маратонки Nike Air Max 95 цена е поредното предимство, с което можем да се похвалим в Lotus Sport. Разбира се, тя в никакъв случай не е за сметка на качеството или оригиналния произход. Всички стоки в нашия онлайн магазин притежават сертификат за автентичност. Ние не продаваме реплики и не сме почитатели на имитацията в обувния сектор, защото тя е символ на компромис с желанието за комфорт и удобство през целия ден. За още по-ниски цени на оригиналните Nike Air Max 95 маратонки в нашия онлайн магазин можете да следите кога предлагаме сезонни намаления и отстъпки. 

Най-популярните маратонки Nike Air Max 95 

Повечето маратонки Nike Air Max 95 са със сходен дизайн и идентичен подход в изработката. Същевременно, почитателите на серията ще се съгласят, че отделните модели крият и по някой индивидуален белег, с който можем да изразим собствения си стил и визия. Сред най-често коментираните и избирани Nike Air Max 95 спортни обувки са следните:

NIKE AIR MAX 95 PRM BONE

NIKE AIR MAX 95 BLACK

NIKE AIR MAX 95 MID OLIVE

NIKE AIR MAX 95 WHITE/PLUM

NIKE AIR MAX 95 BROWN/SEQUOIA/PINK/BLACK

Други популярни модни линии Nike